16 – 18 Şubat 2017 tarihleri arasında Muğla’nın Fethiye ilçesinde yapılan Yıldız, Genç,  Büyük Bayanlar Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsilen katılan sporcularımızdan Türkiye Üçüncüsü Yadigar KARAGÖZ ve Türkiye Şampiyonu Şennur DEMİR, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks Antrenörü Muhammet Ali KOLU ile birlikte İl Müdürümüz Ali ÖZDEMİR’ i makamında ziyaret etti.

                 Aynı zamanda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks Antrenörü olan Şennur DEMİR “ Yadigar KARAGÖZ Boks branşında spora yeni başladı, bizde boksa yeteneği olduğunu fark ettik. Yadigarın yeteneği ve kısa zamanda sıkı çalışmamız Yadigar’ a derece getirdi. Bu derecenin üstüne koyarak yeni derecelerle devam edeceğiz” dedi.

            Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali ÖZDEMİR “hem sporcumuz hem de antrenörümüz Şennur DEMİR’ in derece yapmasını zaten bekliyorduk ve yaptı. Milli gururumuz Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında ilimizi ve ülkemizi en güzel şekilde temsil etti ve etmeye de devam edecektir. Yadigar azimli başladı böyle devam edeceğini temenni ediyorum. Yeteneği ve azminin üstüne sıkı antrenman ve disiplin katıldığında Yadigar’ın da bizi uluslar arası arenada temsil edeceğine inanıyorum. Sizleri gönülden tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.