Önümüzdeki yıllarda düzenlenecek olimpiyatlarda ülkemizi temsil etmeye hazırlanan Serbest ve Grekoromen stil minik güreşçilerimiz Yalova' da kampa giriyor.
      28 Temmuz - 15 Ağustos tarihleri arasında Yalova Termal Erkek Öğrenci Yurdu'nda yapılacak kampa katılacak sporcular, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde ay yıldızlı mayo giyerek uzun yıllar boyunca Avrupa' da ve Dünyada   İstiklal Marşımızı okutarak Türk Bayrağını dalgalandırmayı hedefliyor.
      Milli Takım kampına ilimiziden iki sporcumuz çağırıldı. Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü güreş sporcuları olan  53 Kg. da Emre KURAL ve 38 Kg. da Eray KESKİN gidecekleri Milli Takım kampında ilimizi temsil edecekler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali ÖZDEMİR "Minik pehlivanlarımız Emre ve Eray 'ı gönülden tebrik ediyorum. Ay yıldızlı mayo ile bizleri uzun yıllar Avrupada ve Dünyada temsil edeceklerini umuyorum. Güreş antrenörlerimiz Gökhan DUMLU, Sekçuk KARA, Mehmet BENSİZ ve Kubilay AKBAŞ' ı da kutluyorum. Antrenör ve sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum" dedi.