Türkiye Güreş Federasyonu 2020 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Greko-Romen Grup Müsabakaları 26 Eylül 2019 tarihinde vefat eden Güreş İl Temsilcimiz Rahmetli Rafet SOYAL anısına ilimizde gerçekleştirildi. 7 Şubat Cuma günü Ömertepesi Spor Salonunda açılış seremonisi başlayan müsabakalara Bartın Vali Yardımcısı Abdullah AKDAŞ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali ÖZDEMİR, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri ve federasyon temsilcileri katıldı.
9 Şubat Pazar günü tamamlanan müsabakalara 22 il 380 sporcu katılım sağladı. Müsabakalar sonunda sporcular madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali ÖZDEMİR, Türkiye Güreş Federasyonu Temsilcileri, Bartın Güreş İl Temsilcisi Ünal ÖZKAN ve Müsabaka Hakemlerinden aldı.
Müsabakaların son gününde Merhum Rafet SOYAL’ ın çocukları tarafından tüm sporcu, antrenör, hakem ve görevli personele tatlı ikram edildi.
Müsabakalara ilimizi temsilen katılan güreşçimiz Yasin GÜLBAY 65 Kg. da üçüncü olarak bronz madalya kazanmıştır. Sporcumuzu ve antrenörünü tebrik eder başarılarının devamını dileriz.