TAEKWONDO YAZ OKULLARI

Yaz spor okulları açılmasıyla birlikte taekwondo branşı çalışmalarını hızlandırdı. 8 – 16 yaş arası sporcularla başlayan yaz okulu antrenmanları tüm hızıyla devam ediyor. Taekwondo branşına katılmak isteyen sporcuların Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne başvurmaları rica olunur.

SİYAH KUŞAK PUM VE DAN SINAVINA HAZIRLIK

Siyah kuşak pum ve dan  sınavlarına da ayrı grupla çalıştıklarını belirten Spor İl Müdürlüğü Taekwondo Antrenörü Altuğ SOLAK Cumartesi günü ilimizde yapılacak olan dan sınavına hazır sporcuları olduğunu söyledi.

ÜMİTLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 2-6 AĞUSTOS İZMİR

 2-6 Ağustos 2014 tarihinde İzmir ‘ de yapılacak olan Ümitler Türkiye Şampiyonasında müsabakaya katılacak müsabık takımımız da hazır. Yoğun antrenman programına giren Antrenör Solak  “Ümitler Türkiye Şampiyonasının ardından şuan tarihi belirli olmayan Minikler Türkiye Şampiyonası var müsabık minikler takımımızla da çalışmalarımız sürüyor. Şampiyonalara hazırlanıyoruz , çalışmalarımızı yakından takip eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ali ÖZDEMİR' e sporcularıma ve bana verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum” dedi.