2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı okullar arası spor yarışmaları için gerekli tüm iş ve işlemler(branş başvuruları dahil) www.okulsportal.gsb.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında da okullar eski şifre bilgileri ile Okul Sporları Bilgi Yönetim Sistemine https://okulsporbilgi.gsb.gov.tr/Login.aspx adresinden ulaşacaklardır. Şifrelerini unutan-kaybeden okullar Okul Sporları Bilgi Yönetim Sisteminin Ana Sayfasındaki Şifre Unuttum Butonuna tıklayarak yeni şifrelerini elde edebilirler. Buna rağmen Şifre bilgilerine ulaşamayan okulların kurumsal kullanıcı kodu ile aktif mail adreslerinin ivedilikle İl Müdürlüğümüzün okulsporlari74@sgm.gov.tr adresine bildirilmesi gerekmektedir.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında Okul Müsabakalarına katılım başvuruları yapacak okullarımızın Okul Sporları Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden 05 Kasım 2018 tarihine kadar başvurularını tamamlayacaklardır.

Başvurusunu tamamlayan okullarımızın yazımız ekinde gönderilen Ek-1 Taahhüt belgesini başvuru tarihine kadar onaylayarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze gönderilmesi gerekmektedir.

Ek 1 Taahhüt Belgesi İçin TIKLAYINIZ