28-29 Temmuz 2018 tarihlerinde ilimiz Ömertepesi Spor Salonunda gerçekleştirilen 2. Grup Gençler Kuşak Güreşi Müsabakaları tamamlandı.
        27 Temmuz 2018 Cuma günü Gençlik Merkezi Toplantı Salonunda yapılan teknik toplantının ardından 28 Temmuz Cumartesi günü müsabakaların açılış seremonisi gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan seremoni Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali ÖZDEMİR' in açılış konuşması ile devam etti. Konuşma Sonunda Geleneksel Spor Dalları Federasyonu As Başkanı Fahrettin ŞOLAP tarafından İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar DEMİR, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali ÖZDEMİR, Tesisler Şube Müdürü Emine KOÇOĞLU, Spor Şube Müdürü Songül KARAÜZÜM DEMİREL ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Antrenörü Mustafa UYKAN' a şilt verildi ve müsabakalar başladı.

İlimizde ilk kez düzenlenen Kuşak Güreşi Müsabakalarına 12 il 140 sporcunun katılım sağlarken, müsabakalara ilimizi temsilen 14 sporcu katıldı. Müsabakalar sonunda sporcularımızdan 9’u madalya kazandı. Sporcularımızın dereceleri ;

Erkeklerde :

66 Kg. Enes Baran ÖZDEMİR 1.

55 Kg. Furkan TUNCER 2.

55 Kg. Arda Cenker YAZ 3.

60 Kg. Ahmet ERFİDAN 3.

73 Kg. Oğuzhan ÜNAL 3.

Kızlarda :

+ 70 Kg. Sıla SARGIN 1.

+ 70 Kg. Gözde ÇİL 2.

57 Kg. Beyza Nur YAĞLI 2.

 57 Kg. Sevcan YILMAZ 3.

oldu.  Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.