Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından İlimizde bulunan 31 Amatör Spor Kulübüne toplamda 138 Bin TL yardım yapıldı. Valilik binasında gerçekleştirilen programla kulüplere sembolik çek verildi. Programa İlimiz Valisi Nusret DİRİM, Ak Parti Bartın Millet Vekili Yılmaz TUNÇ, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin UZUN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali ÖZDEMİR, Ak Parti Millet Vekili Adayı Yaşar ARSLAN, ASKF ( Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) Bartın Şube Başkanı Turgut ALTINÇUBUK ve spor kulüpleri yöneticileri katıldı.
          Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali ÖZDEMİR' in ilimizdeki kulüp sayıları, lisanslı sporcu sayıları ve faal sporcu sayıları hakkında yaptığı açıklama ile başlayan program Bartın Millet Vekili Yılmaz TUNÇ ve İlimiz Valisi Nusret DİRİM' in konuşmaları ile devam etti.
           Program Ak Parti Bartın Millet Vekili Adayı Yaşar ARSLAN, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin UZUN, Bartın Millet Vekili Yılmaz TUNÇ ve Bartın Valisi Nusret DİRİM' in kulüp yetkililerine sembolik çekleri takdim etmesi ile sona erdi.