19  - 21 Ocak 2018 tarihleri arasında Mersin ilinde gerçekleştirilen Ümitler Judo Türkiye Şampiyonasına katılan sporcularımızdan 57 Kg. da Hasret BOZKURT Türkiye 2. si , 52 Kg. da Sevcan YILMAZ Türkiye 3. sü olmuştur.
         8 - 11 Şubat 2018 tarihleri arasında Denizli ilinde gerçekleştirilen Gençler Judo Türkiye Şampiyonasına' da katılan sporcularımızdan 57 Kg. Hasret BOZKURT Türkiye 3. sü olarak şampiyonayı tamamlamıştır.
        Sporcularımız Hasret BOZKURT ve Sevcan YILMAZ 17.02.2018 tarihindeTrabzon' da başlayacak olan Ümitler Avrupa Kupası Milli Takım Hazırlık kampına katılacak olup 2 - 4 Mart tarihleri arasında Antalya' da yapılacak olan Uluslar Arası Ümitler Judo Avrupa Kupasında İlimizi ve Ülkemizi temsil edeceklerdir.
          Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali ÖZDEMİR "sporcularımızı tebrik ediyorum. Kendilerini kanıtlayan milli judocularımızın Avrupa Kupasında da bizleri gururlandıracaklarına gönülden inanıyorum. Sporcularımız Hasret BOZKURT, Sevcan YILMAZ ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Antrenörümüz Mustafa UYKAN' ı tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi.