Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi İl Temsilciliği ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği tarafından, Karadeniz bölgesinde Masa Tenisi sporunu tanıtmak ve yaygınlaştırmak, Kurum ve Kuruluşlar arasında sosyal dayanışmayı sağlamak ve çalışanlara spor yaptırmak amacı ile yapılan 7. Kuruluşlararası Masa Tenisi Dostluk Turnuvası sona erdi.

     Kadınlarda FİSUN ÖZDAĞ SMM – BARTIN, Erkeklerde BİLSON GÖRÜNTÜLEME – BURSA takımları Şampiyon oldu.

      Müsabakaya, İstanbul, Bartın, Bursa, Zonguldak, Ankara, Bilecik ve Karadeniz Ereğli illerinden 23 Erkek, 4 Kadın takımları katıldı. Müsabaka başlamadan önce tüm şehitlerimiz anısına saygı duruşu yapılarak ardından istiklal marşımız okundu.

       Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Ali ÖZDEMİR ve Bartın Belediye Başkanı Sayın Cemal AKIN tarafından yapılan açılış konuşmaları sonrasında İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği Başkanı Sayın Uğur BEŞOK tarafından, müsabakaya verdikleri destek ve katkılarından dolayı Bartın Valisi Sayın Nusret DİRİM, Bartın Belediye Başkanı Sayın Cemal AKIN ve Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Ali ÖZDEMİR e teşekkür plaketi takdim edildi.

Kadın Takım Sıralaması:

1.FİSUN ÖZDAĞ SMM – BARTIN

2.PİNALDİ TEKSTİL – BARTIN

3.İKİZLER AJANS – İSTANBUL

3.ÖZEL AKTIP SHM - BARTIN

Erkek Takım Sıralaması:

1.BİLSON GÖRÜNTÜLEME – BURSA

2.BEŞOK TESİS YÖNETİM – İSTANBUL

3.PAZARYERİ HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ – BİLECİK

3.MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ (A) – ZONGULDAK EREĞLİ


        Derece yapan takımların kupa ve madalyaları; Bartın Masa Tenisi İl Temsilcisi Sayın Hayrullah KESER, Amasra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sayın Fatma Elif CEYLAN, İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Sayın Şener FİLİZ ve Bartın Masa Tenisi eski İl Temsilcisi Sayın Kudret İNCEOĞLU tarafından verildi.